Victory in the reality show "People's Repair" on TNT

1/1

Since I had to work on the interior of a room in a communal apartment, I needed to place as many functional areas as possible in it. Although the neighbors in this apartment, contrary to the stereotypical idea of ​​communal apartments, live like a close-knit family, each person wants to have a maximum of personal space and run the household, if possible, separately. Therefore, even before the renovation, an improvised kitchen appeared in the customer's small room. In the process of work, the room was divided into three functional zones: an entrance area with spacious wardrobes and a refrigerator hidden in one of them, a dining area with a bar counter and a kitchen island, and a recreation area.

see more ELLE decoration 

publication